пʼятницю, 10 березня 2017 р.

Вже стало доброю традицією для Кіровоградської області щорічне урочисте відкриття ІІ(обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук учнівської молоді, яке цьогоріч відбулося 11 лютого 2017 року за участю Президента Малої академії наук, ректора Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка, доктора філологічних наук, професора Олега Анатолійовича Семенюка, заступника начальника управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації Відкриття ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАНумЛідії Францівни Шатної, директора Кіровоградського обласного навчально-виховного комплексу ( гімназія-інтернат – школа мистецтв), народного артиста України, професора Анатолія Єгоровича Короткова.
Вітальним словом урочисто відкрила конкурс-захист науково-дослідницьких робіт Неля Іванівна Мазур, виконавчий директор Кіровоградської Малої академії наук учнівської молоді, яка привітала юних, завзятих та допитливих дослідників з виходом у півфінал Всеукраїнського конкурсу-захисту, наголошуючи на тому, що ентузіазм та творчий пошук у процесі дослідницько-експериментальної та винахідницької роботи в різних галузях науки та техніки, в черговий раз підтвердило, що Кіровоградщина багата не тільки природними ресурсами, історичною та мистецькою спадщиною, а й людським інтелектуальним потенціалом! Підтвердженням цього є 492 наукові роботи юних науковців, які були подані до захисту у цьому році, 69 наукових Відкриття ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАНумучнівських товариств в навчальних закладах області, у яких навчається 4474 учні, з них – 1212 навчаються в 41 секції обласного відділення МАН,98 наукових керівників, які самовіддано та наполегливо працюють задля розвитку обдарованого підростаючого покоління нашого області.
На сьогодні Кіровоградська мала академія наук учнівської молоді виховує професійно зорієнтованих молодих людей, які будучи ще школярами, вже усвідомлюють своє призначення. Вступаючи до вищих навчальних закладів, випускники МАНУМ чітко розуміють, в якій науковій галузі чи сфері діяльності вони хочуть, можуть і будуть себе реалізовувати у майбутньому. Кожен з учнів – це надбання області, це гордість! Тільки завдяки своїй наполегливості та працелюбності кожен з них повною мірою зможе реалізувати свій Божий дар в ім’я нашої держави.
Вітаємо переможців ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту учнів -членів МАН
-Малу Юлію, ученицю Мануйлівського НВК (секція "Історичне краєзнавство") науковий керівник П.І.Постолюк-ІІ місце;
-Коваленка Юрія, учня Оникіївської ЗШ І-ІІІ ст.(секція "Виноградарство") науковий керівник А.С.Нечипурук-ІІІ місце;
-Дацького Олександра, Смолінська ЗШ№1 І-ІІІ ст.(секція "Географія та ландшафтознавство") науковий керівник Угрімов В.Ю.-ІІІ місце;
-Татар Ангеліну, ученицю Мар'янівської ЗШ І-ІІІ ст.(секція "Українська мова") науковий керівник Соломина І.А.-ІІІ м.;
-Вербіцьку Юлію, ученицю Мар'янівської ЗШ І-ІІІ ст.(секція "Математика") науковий керівник В.О.Руденко-грамота "За кращий захист та ведення дискусії".
Протоколи конкурсу-захисту можна переглянути тут

Немає коментарів:

Дописати коментар